Winterstraat 24, NEER

Verkocht
Vraagprijs :
€ 175.000 k.k.
Inhoud:
330 m³
Bouwjaar:
1976
Perceel:
335 m²
WoonOpp:
107 m²
Type:
Woning
Ruime tussenliggende levensloopbestendige bungalow met aangebouwde serre en vrijstaande garage gelegen in een woonwijk van Neer op een perceel van 335 m².

Begane grond: geheel voorzien van een tegelvloer.
Ontvangsthal/entree. In de hal is een cv ruimte gelegen met Intergas cv ketel (2011). Tevens is hier de meterkast gesitueerd met elektra-, water- en gasmeter. De woning heeft de beschikking over een riante L-vormige woonkamer. De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken (2013) met koelkast, vriezer, elektrische kookplaat, dubbele spoelbak en afzuiging. Via een tussen hal is de moderne volledig betegelde badkamer (2012) te bereiken met badmeubel met wastafel, inloopdouche en designradiator. Tevens is in de tussen hal het gedeeltelijk betegeld toilet (2012) met wandcloset en fonteintje gelegen. Aansluitend bevinden zich hier 2 fijne slaapkamers.De mogelijkheid voor een derde slaapkamer is makkelijk te realiseren. Vanuit de woonkamer betreed met de serre met laminaatvloer. In de serre bevindt zich een muurkast met wasmachine- en drogeraansluiting.

Overig:
De tuin is gelegen op het zuiden en kent derhalve een uitstekende zonligging. Daarnaast wordt de tuin gekenmerkt door veel privacy en heeft men de beschikking over een overdekt terras met tegelvloer. Via een separate oprit is de achtergelegen vrijstaande garage/berging te bereiken. De garage is uitgerust met een stalen kantelpoort.

Algemene kenmerken:
Woonoppervlakte : 107 m²
Woning inhoud : 330 m³
Garage oppervlakte : 30 m²
Perceeloppervlakte : 335 m²
Bouwjaar : 1976
Isolaties : kunststof kozijnen met isolerende beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie.

Woonplaatsinformatie: Neer (gemeente Leudal)

Leudal is een nieuwe gemeente die per 1 januari 2007 is ontstaan uit de gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. Zij telt ongeveer 36.774 inwoners en is met een oppervlakte van bijna 165 km² de grootste gemeente van Limburg. De naam Leudal is ontleend aan het natuurgebied dat tussen de kernen Heythuysen, Roggel en Haelen gelegen is. Het aantrekkelijke dorp

Neer heeft veel groen, fraaie natuurgebieden, een open uitstraling en een bloeiend verenigingsleven. Neer is een aantrekkelijke woonkern door enerzijds de ligging nabij Roermond, (werkgelegenheid, hoog voorzieningenniveau) en anderzijds Horn (middelbaar onderwijs).

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website