Limburgstraat 20, Kelpen-Oler

Verkocht
Vraagprijs :
€ 175.000 k.k.
Inhoud:
400 m³
Bouwjaar:
1986
Perceel:
330 m²
WoonOpp:
120 m²
Type:
Woning
Instap klaar halfvrijstaand woonhuis met vrij uitzicht gelegen op een perceel van 330 m2. Geschikt voor aan huis gebonden beroepen door de aanwezigheid van een kantoor/praktijkruimte.

Indeling woonhuis:

Begane grond:
Entree. Volledig betegeld toilet (2015) met closet en fonteintje. Meterkast met gas-, water- en elektrameter. Ruime L-vormige woonkamer met eiken parket vloer. Open keuken met inbouwkeuken o.a. voorzien van magnetron, koelkast, gaskookplaat, spoelbak en afzuigkap. Serre. Bijkeuken met tegelvloer, wasmachine-aansluiting en systeemplafond. Kantoorkamer met tegelvloer en systeemplafond.

Eerste verdieping:
Overloop met tegelvloer. 3 Slaapkamers met dakkapel. Volledig betegelde badkamer met wastafel en ligbad met spatscherm. Cv ruimte met Nefit cv-ketel (2002).

Tweede verdieping:
Via vlizotrap bereikbaar. Zolderberging.

Overig:
Optimaal privacy biedende tuin met tuinhuis.

Algemene kenmerken
Perceel grootte : 330 m²
Woonoppervlakte : 120 m²
Overige inpandige ruimte: 10 m²
Inhoud woning : 400 m³
Externe bergruimte : 8 m²
Isolaties : spouwmuur-, dak- en vloerisolatie, kunststof/houten kozijnen met overwegend
thermopane beglazing.
Bouwjaar : 1986

Woonplaatsinformatie Kelpen-Oler:

Kelpen-Oler is een kerkdorp in Limburg (Nederland) en valt onder de gemeente Leudal.
Kelpen en Oler, twee gehuchten die tot de twintigste eeuw van elkaar werden gescheiden. In de omgeving van het voormalige station Kelpen is beginnende bebouwing van Kelpen te zien. In de omgeving van de brandweerkazerne is de beginnende bebouwing van Oler te zien. Door de bouw van de gezamenlijke St. Liduinakerk heeft zich in de jaren die volgden, in deze omgeving, een woonkern gevormd. De officiële naam van dit dorp was Kelpen. Historisch gezien is deze naam simpelweg onjuist. Daarom werd de naam op 1 januari 1999 veranderd in Kelpen-Oler. Het dorp is uitgegroeid tot een aanzienlijk dorp van circa 1150 inwoners.
Kelpen-Oler behoort sinds 2007 bij de gemeente Leudal. Daarvoor maakte het samen met de kernen Baexem, Grathem en Heythuysen deel uit van de gemeente Heythuysen.

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website