Hagelkruisweg 73, Meijel

Verkocht
Vraagprijs :
€ 295.000 k.k.
Inhoud:
665 m³
Bouwjaar:
1977
Perceel:
515 m²
WoonOpp:
134 m²
Type:
Eengezinswoning
Ruim vrijstaand woonhuis met aangebouwde woonruimte en garage, gelegen in een woonwijk van Meijel, op een perceel van 515 m².

Begane grond:
Ontvangsthal/entree. In de hal is het gedeeltelijk betegelde toilet gelegen met closet en fonteintje. Tevens treft men hier de meterkast aan met elektra-, water- en gasmeter. Vanuit de hal betreed men de ruime L-vormige woonkamer met schouw, parketvloer en dubbele tuindeur. De gesloten keuken met inbouwkeuken is voorzien van diverse apparatuur te weten dubbele spoelbak, 4 pits gasfornuis, oven en koelkast.

Eerste verdieping:
Overloop. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. Tevens is op de eerste verdieping een gedeeltelijk betegeld toilet gelegen met closet en fonteintje.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizo trap. Hier treft men de riante bergzolder aan met Nefit combi cv-ketel (2015) en dakraam. De bergzolder is geschikt om te verbouwen tot een extra kamer.

Overig:
De achtertuin is gelegen op het Noordoosten. De tuin biedt veel privacy. De oprit is geschikt als parkeerplaats voor 2 auto’s. De in geïsoleerde spouwmuur aangebouwde garage is voorzien van een elektrisch bedienbare segmentaalpoort, wasbak en luik naar bergzolder.

Algemene kenmerken:
Woonoppervlakte : 134 m²
Woning inhoud : 665 m³
Perceeloppervlakte : 515 m²
Overige inpandige ruimte: 50 m²
Bouwjaar : 1977
Isolaties : houten kozijnen met isolerende beglazing op de begane grond, geïsoleerde spouwmuur

Woonplaatsinformatie: Meijel (gemeente Peel en Maas)

Meijel is een plaats en voormalige gemeente in Nederlands-Limburg. De plaats telt ongeveer 8000 inwoners (2009). Per 1 januari 2010 maakt Meijel deel uit van de gemeente Peel en Maas.
Meijel ligt in de Peel met vooral ten zuidwesten van het dorp grootschalige ontginningen, op ongeveer 34 meter hoogte. Ten westen van het dorp ligt het Nationaal Park De Groote Peel. Onmiddellijk ten westen van het dorp ligt het Simonshoekse Bos (80 ha), in het noorden het Startebos (30 ha) met trimbaan en bijenpark. Ten oosten van Meijel lopen twee parallelle kanalen: Het Kanaal van Deurne en de Helenavaart, die ten zuiden van Meijel op de Noordervaart uitkomen. Van hier loopt het Afwateringskanaal Meijel-Neer aan de Maas in zuidoostelijke richting. Kanaal van Deurne en Helenavaart zijn tegenwoordig belangrijke natuurgebieden, waar onder meer de ijsvogel broedt.

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website