Dopheide 50, Meijel

Verkocht
Vraagprijs :
€ 210.000 k.k.
Inhoud:
460 m³
Bouwjaar:
1993
Perceel:
225 m²
WoonOpp:
104 m²
Type:
Eengezinswoning
Halfvrijstaand woonhuis met aangebouwde garage en werkplaats/hobbyruimte, gelegen in een woonwijk van Meijel op een perceel van 225 m².

Begane grond: geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
Ontvangsthal/entree. In de hal is het gedeeltelijk betegelde toilet gelegen met closet en fonteintje. Tevens treft men hier de meterkast aan met elektra-, water- en gasmeter. Vanuit de hal betreed men de ruime L-vormige woonkamer. De aangrenzende open keuken is voorzien van een keukenblok.

Eerste verdieping:
Overloop. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Tevens is op de eerste verdieping een volledig betegelde badkamer gelegen met douchecabine, wastafel, closet en witgoedaansluiting.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Hier treft men de riante bergzolder aan met betondek, AWB combi cv-ketel (2007), dakraam, centrale afzuiginstallatie en vloerverwarmingsverdeler. De bergzolder is op eenvoudige wijze om te turnen tot een vierde slaapkamer.

Overig:
De achtertuin is gelegen op het Zuidwesten. De verzorgde tuin biedt veel privacy. De oprit is geschikt als parkeerplaats voor 2 auto’s. De in spouwmuur aangebouwde garage is voorzien van een elektrisch bedienbare segmentaalpoort. De in spouwmuur uitgevoerde werkplaats/hobbyruimte is voorzien van een dubbele poort, tegelvloer, krachtstroom en wasmachine-aansluiting.

Algemene kenmerken:
Woonoppervlakte : 104 m²
Woning inhoud : 460 m³
Perceeloppervlakte : 225 m²
Overige inpandige ruimte: 40 m²
Bouwjaar : 1993
Isolaties : hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, geïsoleerde
spouwmuur, geïsoleerde vloer en dakisolatie.

Woonplaatsinformatie: Meijel (gemeente Peel en Maas)

Meijel is een plaats in Limburg. De plaats telt ongeveer 6.075 inwoners (2009). Per 1 januari 2010 maakt Meijel deel uit van de gemeente Peel en Maas.
Meijel ligt in de Peel met vooral ten zuidwesten van het dorp grootschalige ontginningen, op ongeveer 34 meter hoogte. Ten westen van het dorp ligt het Nationaal Park De Groote Peel. Onmiddellijk ten westen van het dorp ligt het Simonshoekse Bos (80 ha), in het noorden het Startebos (30 ha) met trimbaan en bijenpark. Ten oosten van Meijel lopen twee parallelle kanalen: Het Kanaal van Deurne en de Helenavaart, die ten zuiden van Meijel op de Noordervaart uitkomen. Van hier loopt het Afwateringskanaal Meijel-Neer aan de Maas in zuidoostelijke richting. Kanaal van Deurne en Helenavaart zijn tegenwoordig belangrijke natuurgebieden, waar onder meer de ijsvogel broedt.

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website