Breeweg 13, Linne

Verkocht
Vraagprijs :
€ 365.000 k.k.
Inhoud:
1500 m³
Bouwjaar:
1935
Perceel:
2 080 m²
WoonOpp:
143 m²
Type:
Eengezinswoning
Breeweg 13 Linne

In het Limburgse dorp Linne, bevindt zich dit woonhuis met charmante uitstraling dat van oorsprong dateert uit 1935.
Bent u op zoek naar een woning die u geheel naar eigen smaak en budget kunt opknappen? Dan is dit huis wellicht iets voor u! Deze woning heeft 3 slaapkamers, een badkamer op de begane grond, een gesloten keuken, ……. kortom: een woning met potentie!
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Wij maken graag tijd voor u vrij voor een rondleiding binnen de RIVM richtlijnen!


De indeling van de woning is als volgt:

Souterrain:
In het souterrain bevindt zich de provisiekelder met watermeter en koekoek.

Begane grond:
Ontvangsthal met tegelvloer, gasmeter en trappartij. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de badkamer, berging met boiler en het toilet. De L-vormige woonkamer is voorzien van een gaskachel, meterkast met elektrameter en een plankenvloer. De volledig betegelde badkamer heeft een douche, badmeubel met wastafel, closet en een gevelkachel. Het separate toilet met closet is volledig betegeld. De gesloten keuken met muurkast is voorzien van een inbouwkeuken met combi magnetron, 4 pits gaskomfoor, koelkast en spoelbak. Verder is er nog een bijkeuken met keukenblok en aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Vanuit de bijkeuken is een tussenhal bereikbaar welke toegang biedt tot een hobbyruimte/berging en berging. Daarnaast is er een aangebouwde schuur met bergzolder en een aangebouwde paardenstal.

Eerste verdieping:
Grenzend aan de overloop bevinden zich 3 slaapkamers met een muurkast. Daarnaast is er een bergzolder.

Overig:
De zij tuin is gelegen op het zuiden. Er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Op het perceel zijn gelegen een vrijstaande schuur van 225 m², een vrijstaande stal van 50m², een carport met berging van 25 m² en een open veldschuur van 200m².

Woonplaatsinformatie Linne (gemeente Maasgouw)
Linne is een van de kernen van de gemeente Maasgouw (Maasbracht, Linne, Heel, Panheel, Thorn, Wessem, Beegden, Stevensweert en Ohé en Laak). Linne is een aantrekkelijke woonkern door enerzijds de ligging nabij Roermond (werkgelegenheid, hoog voorzieningenniveau) en anderzijds de ligging ten opzichte van de A73 en de A2 richting Maastricht en Eindhoven. Het voorzieningenpeil van Linne is prima te noemen. De omgeving van dit dorp is eveneens rijk aan natuurschoon met aantrekkelijke wandel- en fietsroutes
langs de oevers van de Maas en door het nabijgelegen natuurgebied “De Linnerweerd”.

Algemene kenmerken:
• Bruto woning inhoud : ca 1.500 m3.
• Woonoppervlakte : ca. 143m2
• Overige inpandige ruimte : ca. 260 m2
• Externe bergruimte : ca 600 m2
• Perceel oppervlakte : circa 2.080 m2
• Bouwjaar : 1935Belangrijke informatie i.v.m. Corona/ Covid-19:
Bezichtigingen worden door ons (uiteraard op afspraak) nog steeds uitgevoerd, echter wel met strikt inachtneming van de regels die zijn opgelegd door het RIVM, dit in het kader van onze eigen gezondheid, maar uiteraard ook die van onze opdrachtgevers en van u.

• er zal geen enkele vorm van fysiek contact zijn;
• er zal door ons een minimale afstand van 1,5 m tot bezoekers in acht worden genomen;
• er zullen geen “groepsbezichtigingen” plaatsvinden. Naast de makelaar zullen maximaal twee bezoekers worden toegelaten.

Uiteraard kunnen andere beslissingen worden genomen zodra dit van overheidswege wordt geadviseerd en/of om persoonlijke redenen juist wordt geacht.

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website