Anemoonstraat 19, Ittervoort

Verkocht
Vraagprijs :
€ 139.500 k.k.
Inhoud:
440 m³
Bouwjaar:
1966
Perceel:
272 m²
WoonOpp:
96 m²
Type:
Eengezinswoning
Halfvrijstaand geschakeld woonhuis met 4 slaapkamers en aangebouwde garage gelegen in het centrum van Ittervoort op een perceel van 272 m².

Kelder:
De praktische proviand kelder is voorzien van een gas- en watermeter en koekoek.

Begane grond:
Ontvangsthal/entree met meterkast met elektrameter. In de hal is een gedeeltelijk betegelde toilet gelegen met closet. De ruime woonkamer beschikt over een gashaard. De dichte keuken is voorzien van een keukenblok en geiser. Vanuit de keuken betreed men de tussenhal waar zich een volledig betegelde badkamer bevindt met douche en wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop met wastafel. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met 2 muurkasten.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizotrap. De vloer van de bergzolder bestaat uit een betonvloer en er is voldoende licht door de aanwezigheid van een dakraam.

Overig:
De achtertuin is gelegen op het noordwesten. Via een ruime oprit is de aangebouwde garage met dubbele garagedeur en wasbak te bereiken.

Algemene kenmerken:
Woonoppervlakte : 96 m²
Woning inhoud : 385 m³
Garage inhoud : 55 m³
Perceeloppervlakte: 272 m²
Bouwjaar : 1966
Isolaties : kunststof kozijnen met isolerende beglazing en spouwmuurisolatie (na-isolatie).
De woning is volledig voorzien van rolluiken.

Woonplaatsinformatie: Ittervoort (gemeente Leudal)
De omgeving van Ittervoort biedt veel recreatiemogelijkheden zoals waterrecreatie op de nabij gelegen grindmeren en een op 2 km afstand gelegen golfbaan. De basisschool en supermarkt liggen op 200 meter afstand. De steden Roermond en Weert liggen binnen een straal van 15 km. De woning is gelegen op een afstand van 2 km van de A2, de belangrijkste rijksweg door Limburg en centraal gepositioneerd tussen Eindhoven en Maastricht.

Leudal is een nieuwe gemeente die per 1 januari 2007 is ontstaan uit de gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. Zij telt ongeveer 36.774 inwoners en is met een oppervlakte van bijna 165 km² de grootste gemeente van Limburg. De naam Leudal is ontleend aan het natuurgebied dat tussen de kernen Heythuysen, Roggel en Haelen gelegen is.

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website