Bosscher-ven 61, Horn

Verkocht
Vraagprijs :
€ 245.000 k.k.
Inhoud:
430 m³
Bouwjaar:
1991
Perceel:
253 m²
WoonOpp:
106 m²
Type:
Eengezinswoning
Horn, Bosscher-ven 61

Wij hebben een bezichtigingenstop moeten inlassen voor deze woning.
Indien u ons een mailbericht doet toekomen zullen wij u noteren op de reservelijst. Indien er geen geschikte kandidaat blijkt te zijn zullen wij met u contact opnemen.

Deze goed onderhouden twee-onder-een-kap woning met berging is gelegen op een fraaie locatie. De woning is uitgebouwd en beschikt over onder andere over een keuken, eetkamer, woonkamer, een badkamer en drie slaapkamers.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere plek én woning? Wij maken graag tijd voor u vrij voor een rondleiding binnen de RIVM richtlijnen!

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Via de oprit bereikt u de voordeur die aan de zijkant van de woning is gelegen.
De entree biedt toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met closet en fonteintje, de meterkast en woonkamer. De tegelvloer loopt door over de gehele begane grond. De open keuken staat verscholen opgesteld en is voorzien van een inbouwkeuken met een koelkast, diepvries, 4 pits gaskomfoor, afzuigkap en spoelbak. De woonkamer is L-vormig. De eetkamer bevindt zich in het aangebouwde gedeelte en heeft veel natuurlijke lichttoetreding door de lichtkoepel en de schuifpui.

Eerste verdieping.
De trap in de ontvangsthal leidt naar de eerste verdieping met drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en is ingericht met een ligbad, vaste wastafel, wandcloset en witgoedaansluiting.

Tweede verdieping.
De tweede verdieping bestaat uit een open zolder met vlizotrap. Hier bevindt zich de opstelling van de combi cv ketel (huur).

Overig
De berging is zowel vanuit de oprit als de achterzijde van de woning te bereiken. De achtertuin is gelegen op het noordoosten en omdat de woningen van de achterburen lager liggen is er sprake van heel veel privacy. De tuin bestaat hoofdzakelijk uit gazon en is volledig omheind met een houten schutting. Tegen de achtergevel van de eetkamer is een terras gelegen.


Algemene kenmerken:
Bruto inhoud : 430 m³
Woonoppervlakte : 106 m²
Overige inpandige ruimte : 18 m²
Externe bergruimte : 0 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 0 m²
Perceeloppervlakte : 253 m²
Bouwjaar : 1991
Isolaties : vloer-, spouw-, dak- en raamisolatie en rolluiken.

Woonplaatsinformatie: Horn (gemeente Leudal)
Horn ligt op een steenworp afstand van het centrum van Roermond. Hier vindt u alle voorzieningen. Behoefte aan rust en natuur? Met de auto bent u binnen 10 minuten in het natuurgebied Leudal. Horn hoort dan ook bij de gemeente Leudal. Deze gemeente heeft een grote diversiteit aan winkels, scholen, zorg, verenigingsleven, sportactiviteiten en natuur.
Horn heeft goede ontsluitingen door de nabijheid van autoweg A2 (Maastricht - Eindhoven), de N68 (Weert - Roermond) de A73 (Venlo-Echt) en de Napoleonsweg (N273).

Bijzonderheden:
• Optimaal isolatiepakket
• Kindvriendelijk buurt
• Goede staat van onderhoud


Belangrijke informatie i.v.m. Corona/ Covid-19:
Bezichtigingen worden door ons (uiteraard op afspraak) nog steeds uitgevoerd, echter wel met strikt inachtneming van de regels die zijn opgelegd door het RIVM, dit in het kader van onze eigen gezondheid, maar uiteraard ook die van onze opdrachtgevers en van u.

• er zal geen enkele vorm van fysiek contact zijn;
• er zal door ons een minimale afstand van 1,5 m tot bezoekers in acht worden genomen;
• er zullen geen “groepsbezichtigingen” plaatsvinden. Naast de makelaar zullen maximaal twee bezoekers worden toegelaten.

Uiteraard kunnen andere beslissingen worden genomen zodra dit van overheidswege wordt geadviseerd en/of om persoonlijke redenen juist wordt geacht.

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website