Stekstraat 30, Baexem

Verkocht
Vraagprijs :
€ 525.000 k.k.
Inhoud:
745 m³
Bouwjaar:
1977
Perceel:
13 440 m²
WoonOpp:
238 m²
Type:
Eengezinswoning
Buiten wonen /dierenliefhebbers! Grenzend aan het landgoed “Exaten” ligt op een fraaie landelijke locatie deze vrijstaande semi bungalow met zeer ruime garage en bijgebouwen. De bijgebouwen zijn multifunctioneel in te vullen. De perceel grootte is maar liefst 13.440 m² Het geheel heeft rondom een prachtig landelijk uitzicht en biedt vele mogelijkheden! Gezien de ligging en bijgebouwen is het een ideaal object voor de paardenliefhebber.. Aan de linker- en rechterzijde ligt een huisweide. In het dorp is een basisschool aanwezig en de uitvalswegen leiden op korte afstand naar de rijkswegen A2 en de A73.

Indeling:
Begane grond:
Via de hal met leisteenvloer en toilet komt u in de L-vormige woonkamer met laminaatvloer en de serre met tegelvloer. Verder is er een hobbykamer en een dichte keuken die is voorzien van een inbouwkeuken met granieten aanrechtblad en diverse apparatuur (koelkast, vaatwasser, magnetron/oven, kookplaat). Daarnaast is er een praktische bijkeuken met tegelvloer, keukenblok en meterkast en een volledige betegelde badkamer met douche en wastafel. Eveneens is er een kantoorkamer gelegen.

Eerste verdieping:
Overloop met parketvloer. Volledig betegeld toilet met fonteintje en wandcloset. 3 Slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met 2 dakkapellen, 1slaapkamer met 2 muurkasten en 1 slaapkamer met kastenwand.

Overig:
In de aangebouwde schuur zijn 3 paardenboxen aanwezig en is er een vaste trap naar de riante zolderverdieping. Tevens is er een werkplaats, apart toilet en een aparte garage met segmentaalpoort. Verder is er op het buitenterrein een vrijstaande metalen schuur aanwezig en berging.

Baexem (Limburgs: Boaksum/Boakse) is een kerkdorp gelegen in Midden-Limburg in de Nederlandse gemeente Leudal. Het dorp heeft circa 2.675 inwoners. Baexem ligt aan de provinciale weg N280, die de steden Weert en Roermond met elkaar verbindt. Het is een woonkern die qua werkgelegenheid en voor een aantal voorzieningen georiënteerd is op het nabijgelegen Heythuysen en Roermond, en qua (middelbaar) onderwijs op Heythuysen en Horn.
Exaten is een landgoed van 141 ha, gelegen ten zuidoosten van Baexem, in beheer van de Stichting Limburgs Landschap. Naald- en eikenbos, lanen van beuk en Amerikaanse eik, hakhoutwallen, weilanden en akkers wisselen elkaar af. Exaten wordt doorsneden door de Haelense beek en de N68. Aan de zuidzijde grenst het landgoed aan de Beegderheide, terwijl de noordzijde via de Beijlshof overloopt in het Leudal. Exaten kan in twee delen worden gesplitst: het beekdal van de Haelense beek en de hoge zandgronden ten zuiden daarvan. De grootste oppervlakte van het beekdal wordt ingenomen door weilanden. Exaten is voor wandelaars vrij toegankelijk op wegen en paden. Een aantal zandpaden kan eveneens door fietsers worden gebruikt. Ruiters zijn welkom op de ruiterroute die het gebied doorkruist.

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website