Koelenstraat 2A, Baexem

Verkocht
Vraagprijs :
€ 299.500 k.k.
Inhoud:
2600 m³
Bouwjaar:
1936
Perceel:
5 550 m²
WoonOpp:
209 m²
Type:
Eengezinswoning
Bijzonder ruim vrijstaand woonhuis uit 1936 met een woninginhoud inclusief aangebouwde schuur van maar liefst 2.600 m³. De woning is gelegen in het buitengebied van Baexem op een prachtige locatie op een perceel van circa 5.550 m² met vrij uitzicht. De woning dient naar eigen inzicht volledig te worden gerenoveerd. Ideaal voor paardenliefhebbers of mensen die op zoek zijn naar een woning met veel ruimte.

Kelder:
Kelder met watermeter.

Begane grond:
Ontvangsthal/entree met authentieke tegelvloer en elektrameter. Vanuit de hal betreed men achtereenvolgens de woonkamer, kamer, kamer en opkamer. De gesloten keuken is voorzien van een tegelvloer met eenvoudig keukenblok. Aangrenzend aan de keuken is gelegen de volledig betegelde badkamer met douche. Daarnaast is er een toilet met closet en een cv-ruimte.

Eerste verdieping: de eerste verdieping is geheel voorzien van een planken vloer.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de bergzolder met planken dakbeschot.

Overig:
De woning beschikt over een aangebouwde schuur met diverse bergingen en bergzolder. Tevens is er een vrijstaande schuur verdeeld in 3 bergruimten en een vliering. De perceeloppervlakte bedraagt circa 5.500 m² maar er bestaat de mogelijkheid voor kopers indien gewenst om te kiezen voor een kleinere perceeloppervlakte.

Algemene kenmerken:
Woonoppervlakte : 209 m²
Woning inhoud : 810 m³
Inhoud schuur : 1.790 m³
Overige inpandige ruimte: 200 m²
Externe bergruimte : 158 m²
Perceeloppervlakte : geschat 5.550 m²
Bouwjaar : 1936
Isolaties : houten kozijnen met enkele beglazing en spouwmuur.
Algemeen : De woning is niet aangesloten op het gasnet. In het verleden vond de verwarming plaats
middels een olie gestookte cv-ketel.

Woonplaatsinformatie: Baexem (gemeente Leudal)

Baexem (Limburgs: Boaksum) is een kerkdorp gelegen in Midden-Limburg. Het maakt sinds 1 januari 2007 deel uit van de gemeente Leudal, een nieuwe fusiegemeente. Voordien behoorde Baexem tot de gemeente Heythuysen, thans deel uitmakend van Leudal.
Baexem is een aantrekkelijke woonkern door enerzijds de ligging nabij Roermond, Weert (werkgelegenheid, hoog voorzieningenniveau) en Horn (middelbaar onderwijs) en anderzijds de ligging ten opzichte van de A2 richting Maastricht en Eindhoven. Het oude dorp Baexem bewaart waardevolle herinneringen aan het rijke verleden, zoals kasteel "de Baexen", Huize de Brias, de kloosters Exaeten en Mariabosch en de standaardmolen "Aurora". De omgeving van dit dorp is eveneens rijk aan natuurschoon met aantrekkelijke wandel- en fietsroutes. Het dorp Baexem telt 2.900 inwoners.

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website