Rijksweg 21, Baexem

Verkocht
Vraagprijs :
€ 259.000 k.k.
Inhoud:
590 m³
Bouwjaar:
1932
Perceel:
5 324 m²
WoonOpp:
150 m²
Type:
Eengezinswoning
Vrijstaande woning gelegen in het buitengebied van Baexem op een riant perceel van maar liefst 5.324 m2. Ideaal voor paardenliefhebbers!

Indeling woonhuis:

Kelder:
Kelder met tegelvloer en watermeter.

Begane grond:
Entree/ruime ontvangsthal met natuurstenen vloer en garderobe. Meterkast met gas-, en elektrameter. Ruime woonkamer met parketvloer en open haard. Eetkamer met aangrenzend de gesloten keuken met inbouwkeuken voorzien van koelkast, spoelbak, magnetron en ceramische kookplaat. Vanuit de keuken is de vernieuwde volledig betegelde badkamer (2015) met badmeubel met wastafel, ligbad en inloopdouche bereikbaar. Vanuit de tussenhal kan men zowel het gedeeltelijk betegeld toilet met closet en fonteintje alsmede de praktische bijkeuken met tegelvloer, Nefit HR cv-ketel (2011) en aanrechtblok betreden. Daarnaast kan men vanuit de tussenhal het overdekt terras bereiken met een vrij uitzicht over de achtergelegen landerijen.

Eerste verdieping:
Overloop met 2 muurkasten. 4 Ruime slaapkamers voorzien van vloerbedekking.

Overig:
Aangebouwde garage met spouwmuur, smeerput, stalen kantelpoort en tuindeur. Terrasoverkapping. Vrijstaande schuur met werkplaats en 2 paardenboxen. Tevens is op het perceel gelegen een vrijstaande berging. Het gehele perceel is omheind. In 2015 is een rijbak gerealiseerd. Tevens heeft men de beschikking over een weiland en een waterput met waterpomp.

Algemene kenmerken
Perceelsgrootte : 5324 m²
Woonoppervlakte : ca.150 m²
Inhoud woning : ca. 590 m³
Oppervlakte schuur : ca 54 m²
Oppervlakte berging: ca 26 m²
Isolaties : houten kozijnen met thermopane beglazing
Bouwjaar : 1932

Woonplaatsinformatie: Baexem (gemeente Leudal)

Baexem (Limburgs: Boaksum) is een kerkdorp gelegen in Midden-Limburg. Het maakt sinds
1 januari 2007 deel uit van de gemeente Leudal, een nieuwe fusiegemeente. Voordien behoorde Baexem tot de gemeente Heythuysen, thans deel uitmakend van Leudal.
Baexem is een aantrekkelijke woonkern door enerzijds de ligging nabij Roermond, Weert (werkgelegenheid, hoog voorzieningenniveau) en Horn (middelbaar onderwijs) en anderzijds de ligging ten opzichte van de A2 richting Maastricht en Eindhoven en de A73 richting Venlo. Het oude dorp Baexem bewaart waardevolle herinneringen aan het rijke verleden, zoals kasteel "de Baexen", Huize de Brias, de kloosters Exaeten en Mariabosch en de standaardmolen "Aurora". De omgeving van dit dorp is eveneens rijk aan natuurschoon met aantrekkelijke wandel- en fietsroutes. Het dorp Baexem telt 2.900 inwoners.

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website