Hoogstraat 9, Neer

Vraagprijs :
€ 215.000 k.k.
Inhoud:
700 m³
Bouwjaar:
1900
Perceel:
695 m²
Type:
Commerciële winkel
Neer, Hoogstraat 9

Op centrum locatie in Neer ligt aan de Hoogstraat 9 deze winkel- c.q. commerciële ruimte met bovenwoning met een totaal perceel van 695m2.
Bieden vanaf prijs €215.000,- k.k.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Via de entree is de winkelruimte (thans in gebruik als bloemenwinkel) bereikbaar. Achter de bali is een tussenportaal met eigen meterkast, toiletruimte en de opgang naar de eerste verdieping. Achter de winkel is een aanbod welke is opgedeeld in twee grote ruimtes en hierachter bevinden zich de (verouderde) kassen (met oude koeling, thans niet in gebruik). Tevens is er via de oprit rechts een tweede toegangsdeur tot de aanbouw, om goederen (bloemen) binnen te brengen. Via de oprit langs het pand is een poort naar een grote tuin die geheel naar eigen wens ingericht kan worden, waarbij een recht van overpad geldt voor de buren.

Eerste verdieping:
Naar eigen wens nog af te werken verdieping (82m2) voor open keuken - eet-/zitkamer - eigen slaapkamer met vliering (loft idee) - witgoedaansluitingen - en doucheruimte te realiseren. Hiervoor verwijzen wij u naar de tekeningen. De huidige eigenaresse heeft de voorbereiding getroffen, te denken aan de nieuwe leidingen, afvoeren, verdiepingsvloeren, maar kan natuurlijk naar eigen wens ingericht en afgewerkt worden.

Overig:
De commerciële ruimte ligt midden in de dorpskern van Neer, basisschool 'de Kwir' en sportvelden van Neer en er is voldoende 'gratis' parkeergelegenheid.

Algemene kenmerken:
Winkeloppervlakte : ca . 120 m²
Woonoppervlakte bovenwoning : ca. 82 m²
Perceeloppervlakte : 695 m²
Bouwjaar : 1900 en gerenoveerd in het 2013
Isolaties : grotendeels (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing

Bent u als ondernemer op zoek naar een centrum locatie?! Dan heb je deze nu gevonden. Als je vragen hebt of een bezichtiging wilt plannen neem dan contact op met collega makelaar van Reuvers Makelaardij B.V. tel. 0475-202005 of stuur een e-mail naar info@reuversmakelaardij.nl

    Pand mailen naar een vriend    U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

    Contacteer ons


    U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website