Raadhuisplein 4, Haelen

Vraagprijs :
€ 325.000 k.k.
Bouwjaar:
1965
Perceel:
222 m²
Type:
Commerciële winkel
Aantrekkelijk beleggingsobject ; in het centrum van Haelen gelegen winkel- c/q commerciële ruimte met bovenwoning (maisonnette). De winkelruimte is voor diverse doeleinden geschikt, heeft een frontbreedte van 8,60 m en is voorzien van sanitaire voorzieningen.

Winkelruimte- c/q commerciële ruimte (Huisnummer 4):

Begane grond:
De winkelruimte is aan de voorzijde volledig voorzien van een pui en heeft een frontbreedte van ongeveer 8.60. De ruimte is instap klaar en voorzien van een nette vloer en verlaagd plafond. De totale oppervlakte van de commerciële ruimte en kantine is circa.132m2. Het pand is eveneens aan de achterzijde bereikbaar en voorzien van een ingang.

De indeling van de commerciële ruimte is als volgt:
Ontvangsthal met balie, meterkast, 5 kamers met inverter airco’s, toilet en kantine met kastruimte. Daarnaast beschikt het pand over een kelderruimte.

Bovenwoning (maisonnette) Huisnummer 4A):
Begane grond:
Op de begane grond is zowel de cv-ruimte als de keuken met keramische kooplaat, afzuigkap, koelkast en bergruimte gelegen.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de overloop. De verdieping beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer een muurkast heeft. Tevens is er een volledig betegelde badkamer met douchehoek en een apart toilet. Daarnaast is er een keuken met eenvoudig keukenblok. De woonkamer beschikt over een dubbele tuindeur die toegang geeft tot een riant dakterras (circa. 110 m²) met berging (20 m²) .

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een voorzolder en de vierde slaapkamer.

Algemene woningkenmerken:

Woonoppervlakte : 130 m²
Overige inpandige ruimte : 0 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 110 m²
Externe bergruimte : 20 m²
Bouwjaar : 1965

Aanvullende informatie:
De winkelruimte met bovenwoning zijn volledig verhuurd. Gedetailleerde informatie omtrent het object en de huuropbrengst is telefonisch opvraagbaar; telefoon 06-1375 9710

Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Woonkernen Leudal 2017 en heeft de enkelbestemming Centrum. De aangewezen grond is onder andere bestemd voor detailhandel, kantoorgebruik, dienstverlening en specifieke vorm van wonen- wonen op de verdieping.

Woonplaatsinformatie: Haelen (gemeente Leudal)
Haelen is een aantrekkelijke woonkern op een centrale ligging in Midden-Limburg. Dit betekent dat de autosnelwegen A2 (Amsterdam - Maastricht), A73 (Nijmegen - Maastricht) en de N280 (Roermond - Weert) met een directe aansluiting op de BAB51 (Roermond - Düsseldorf) dicht in de buurt liggen. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied en de vele fiets- en wandelpaden kunnen natuurliefhebbers en recreanten in Haelen hun hart ophalen. Daarnaast zijn er mooie kastelen, water- en windmolens en diverse oude hoeves. Kortom een rijke historie! Het dorp heeft een basisschool, voldoende winkels en door de ligging nabij de N273 een uitstekende bereikbaarheid die mede geleid heeft tot de aanwezigheid van een redelijk groot industriepark met lichte industrieën.

    Pand mailen naar een vriend    U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

    Contacteer ons


    U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website