Visseberg 25, Neer

Verkocht
Vraagprijs :
€ 165.000 k.k.
Inhoud:
260 m³
Bouwjaar:
1976
Perceel:
293 m²
WoonOpp:
84 m²
Type:
Bungalow
Levensloopbestendige bungalow met riante woonkamer en vrijstaande garage (afsluitbare carport) gelegen in een woonwijk van Neer op een perceel van 293 m².

Begane grond: geheel voorzien van vloerbedekking.
Ontvangsthal/entree. In de hal is een cv ruimte gelegen met Nefit combi cv ketel (1998). Tevens is hier de meterkast gesitueerd met elektra-, water- en gasmeter en een luik wat toegang biedt tot de kruipruimte. De woning heeft de beschikking over een riante L-vormige woonkamer. De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken met koelkast en diepvries, 4 pits gasfornuis, spoelbak en afzuiging. Via een tussenhal is de gedeeltelijk betegelde badkamer te bereiken met ligbad, douche, wastafel, en wasmachine-aansluiting. Tevens is in de tussenhal het gedeeltelijk betegeld toilet met closet en fonteintje gelegen. Aansluitend bevinden zich hier 2 fijne slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met wastafel. Vanuit de woonkamer betreed met de tuin met een terrasoverkapping.

Overig:
De tuin is gelegen op het noordwesten en wordt gekenmerkt door veel privacy. Via een separate oprit is de achtergelegen vrijstaande afsluitbare carport met elektrisch bedienbare segmentaalpoort en gemetselde berging te bereiken.

Algemene kenmerken:
Woonoppervlakte : 84 m²
Woning inhoud : 260 m³
Oppervlakte garage : 19 m²
Oppervlakte berging: 9 m²
Perceeloppervlakte : 293 m²
Bouwjaar : 1976
Isolaties : kunststof kozijnen met isolerende beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie.

Woonplaatsinformatie: Neer (gemeente Leudal)

Leudal is een nieuwe gemeente die per 1 januari 2007 is ontstaan uit de gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. Zij telt ongeveer 36.774 inwoners en is met een oppervlakte van bijna 165 km² de grootste gemeente van Limburg. De naam Leudal is ontleend aan het natuurgebied dat tussen de kernen Heythuysen, Roggel en Haelen gelegen is. Het aantrekkelijke dorp

Neer heeft veel groen, fraaie natuurgebieden, een open uitstraling en een bloeiend verenigingsleven. Neer is een aantrekkelijke woonkern door enerzijds de ligging nabij Roermond, (werkgelegenheid, hoog voorzieningenniveau) en anderzijds Horn (middelbaar onderwijs).

Contacteer ons


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website