Stationstraat 7A, Baexem

Vraagprijs :
€ 1.500 /maand
Bouwjaar:
1980
Type:
Showroom
VRAAGHUUR € 1.500,-- per maand

Omschrijving:
Gelegen in de kern van Baexem (gemeente Leudal) ligt deze representatieve winkelruimte (480m²) op de begane grond met parkeergelegenheid voor het pand. De bereikbaarheid is goed met de nabijheid van de A2 en de A73. Het pand zelf ligt langs de doorgaande weg richting Heythuysen. Steden als Roermond, Weert, Maaseik (België) zijn gelegen in een straal van 15 km. Venlo, Blerick en Tegelen in een straal van 25 km. Gedeeltelijke huur van de winkelruimte/showroom is bespreekbaar.

Het pand is voorzien van een systeemplafond met lichtstraat, 2 heteluchtheaters, keukenblok en sanitair.

Huurtermijn:
In onderling overleg. Voorbehoud: Deze informatie is geheel vrijblijvend en bindt onze opdrachtgever niet. Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Bankgarantie:
Tenzij anders overeengekomen, tweemaal één maandhuur (inclusief voorschot servicekosten en BTW). Bankgarantie conform model verhuurder. Extra zekerheden kunnen worden verlangd evenals opgave van referenties, waaronder banken of accountants.

Betalingstermijn:
De huursom dient per maand vooruit te worden voldaan middels afgifte van een automatische incasso. De huurbetaling voor de eerste huurtermijn dient op één van de rekeningen van verhuurder te zijn bijgeboekt voordat de oplevering van de ruimte plaatsvindt. Huurprijsherziening: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huur. Prijsindexering op basis van prijsindexcijfers van het CBS.

Vraaghuurprijs :
Ca. 480 m² bedrijfsruimte op begane grond : € 18.000,-- per jaar. Bovenstaande prijzen zijn op basis van het hiervoor vermelde opleveringsniveau, en worden vermeerderd met omzetbelasting en eventuele servicekosten. Gedeeltelijke huur van de winkelruimte/showroom is bespreekbaar.

Aanvaarding:
In onderling overleg (op korte termijn al mogelijk).

Woonplaatsinformatie:
De gemeente Leudal is per 1 januari 2007 ontstaan na een herindeling van de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. Heythuysen is dé kerngemeente tussen de Midden-Limburgse steden Weert en Roermond, nabij de autoweg A2 (Maastricht - Eindhoven), de N68 (Weert - Roermond) en de N273 (Venlo - Maaseik). Heythuysen kent een rijk sociaal-cultureel leven en alle voorzieningen zijn aanwezig. Dit aantrekkelijke dorp heeft veel groen, fraaie natuurgebieden en een open uitstraling. Het dorp Heythuysen telt 6.377 inwoners

    Pand mailen naar een vriend    U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

    Contacteer ons


    U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website